Professionell badrumsrenovering i Täby

Fast pris - Certifierade hantverkare - Ansvarsförsäkring

Badrumsrenovering Täby – en skräddarsydd lösning 

Med vår badrumsrenovering i Täby kan du få det badrum du alltid har velat ha. Vårt rutinerade team av hantverkare tar till sig dina idéer och behov för att leverera ett resultat som passar dig.

Oavsett om du vill ha en klassisk design, en lyxig modern spa-känsla eller en tidlös stil, kan vi hjälpa dig att realisera din vision. Vi har ett brett utbud av tjänster såsom VVS-installation, elarbeten, plattsättning med mera.

Kontakta oss idag för mer information eller för att beställa offert!

Totalentreprenad i Täby – smidigt och prisvärt

Vi erbjuder kvalitativa och stressfria badrumsrenoveringar till konkurrenskraftiga priser. Alla vill ha en smidig och enkel renoveringsprocess och vårt mål är att ge våra kunder just det. Vi är en firma som utför totalentreprenad i Täby. Det betyder att vi kan ta hand om alla delar av din renovering, från projektering till färdigställande.

Våra lösningar är omfattande och heltäckande. Vi tar hand om alla delar och ansvarar för projektledning, koordination av hantverkare, materialinköp och verkställande. Med en bra utformad projektplan slipper dyrbar arbetstid gå till spillo och renoveringen blir billigare. Vi har dessutom förmånliga avtal med leverantörer och tillverkare av byggmaterial vilket gör våra inköpskostnader billigare. På så vis kan vi renovera badrum till ett bra pris utan att göra avkall på kvalitet och hållbarhet.

Boka renovering idag

Badrumsrenovering Täby – funktionellt och vackert

Badrum bör vara både funktionellt och snyggt. Ett badrum som används varje dag utsätts för mycket slitage. Därför använder vi högkvalitativa material som är tåliga och hållbara. Badrum som vi renoverar eller bygger ska hålla stilen, år ut och år in. 

Vårt mål är att optimera utrymmet och skapa smarta inredningslösningar så att man kan få ut det mesta möjliga av ytan med behagligt rörelseutrymme och bra förvaringsutrymme. 

De allra flesta börjar sin dag i badrummet, därför är det också viktigt att man trivs och tycker att det är trivsamt och fräscht. Vi hjälper dig att få rätt stil och finish på ditt badrum så att det blir precis så som du vill ha det. 

Gästtoalett eller relaxavdelning? 

Vi utför både stora och små arbeten – åt företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastigheter och offentliga miljöer. 

Behöver ni göra om gästtoaletten på er restaurang eller kontor? Vi ser till att skapa en välkomnande och fräsch toalett som gör att era gäster lämnas med en positiv känsla. 

Vill du skapa en skön och avkopplande relaxavdelning med genomtänkt belysning, lyxigt stort spabad med massagefunktion, marmorbänkar och separat toalett? Vi ser till att du får ett exklusivt och unikt rum med perfekt känsla där du kan koppla av och njuta efter en lång dag. 

Varför inte skapa ett praktiskt badrum för småbarnsfamiljen med utrymme för både tvättmaskin och badkar? Vi hjälper er att hitta en lösning som fungerar bra i vardagen.

Trygga badrumsrenoveringar 

De hantverkare som arbetar hos oss är certifierade och har den kompetensen som krävs för att utföra sitt arbete efter svenska byggregler och standarder. Vi är anslutna till Byggkeramikrådet och Plattsättningsentreprenörers Riksförening samt auktoriserade av Säkert Vatten och Elsäkerhetsförbundet.  Dessutom har vi fått en kvalitetsstämpel från Villaägarnas Riksförbund vilket vi är mycket stolta över. 

Med kvalificerade hantverkare elimineras risken för felbyggen och du kan känna dig trygg både under och efter badrumsrenoveringen är slutförd. Skulle en olycka mot förmodan hända är vi ansvarsförsäkrade vilket betyder att vi har möjlighet att åtgärda skadan utan problem. 

En badrumsrenovering är ofta en stor investering. Man säger ofta att kök och badrum är de mest omfattande renoveringarna man kan göra i ett hem. Vi har respekt för det besväret och den stressen som detta kan leda till i ett hem eller på en arbetsplats. Därför försöker vi störa er i onödan och håller medvetet en låg profil. 

Förnya och modernisera ditt badrum

Ta in smart teknik i ditt badrum! Idag finns många innovativa, klimatsmarta och platsbesparande produkter som förhöjer och effektiviserar ditt badrum. Badrum kan användas till mycket. Vi ser till att du får ut det mesta av din badrumsyta. Kanske vill du installera en tvättmaskin med inbyggd torktumlare som går att styra från din smartphone? Eller vill du ha ett ljudsystem så att du kan njuta av din favoritmusik när du badar eller gör dig i ordning? 

Varför inte energibesparande belysning som fungerar både när du vill slappna av i badet och när du behöver rengöra ett skrubbat knä eller sminka dig på morgonen. 

Vi uppdaterar och moderniserar ditt badrum så att du får in alla de nyaste tekniklösningarna som du önskar. Våra elektriker är kvalificerade för att göra säkra installationer i badrum och ser till att du får in den smarta tekniken som du vill ha i badrummet utan problem. 

Experter på badrumsrenovering i Täby

Vår firma har gjort flertalet badrumsrenoveringar i Täby vilket gett oss ett gott rykte som experter inom området. Vårt team har utvecklat en specialistkompetens på badrumsrenoveringar där vi lärt oss att hitta hållbara lösningar på de utmaningar och problem som kan uppstå under en renoveringsprocess. Vi kan ge våra kunder välgrundade råd och information kring allt från byggregler till färgval och material. Vårt mål är att ge dig en bra upplevelse och ett badrum som är både praktiskt och vackert. 

Badrumsrenovering Täby