Vi erbjuder allt inom bygg – med expertis och kompetens

Om oss

Välkommen till Platinia AB!

Vi är ett skickligt byggföretag som har vår bas i centrala Stockholm. Vi erbjuder förstklassig totalentreprenad för dig som vill renovera din bostad, förse den med en tillbyggnad eller bygga nytt från grunden. Genom att anlita oss blir processen smidig och du slipper ha med flera olika aktörer att göra när det kommer till ditt byggprojekt. Vi sköter det hela åt dig och säkerställer att resultatet överensstämmer med dina förväntningar. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att ge dig en högkvalitativ service!

Totalentreprenad & Badrum

Vi är ett pålitligt byggföretag som kan ge dig en förstklassig renovering. När du anlitar oss sköter vi både projekteringen och utförandet av ditt kommande byggprojekt.
Våra hantverkare sitter på den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga service. När du vänder dig till oss får du ditt projekt färdigställt på ett så smidigt sätt som möjligt. Genom att vi tar det övergripande ansvaret slipper du sköta samordnandet mellan olika aktörer, samtidigt som du har vår garanti på att arbetet håller högsta standard.
Både vi och våra underleverantörer som vi samarbetat med sedan 2016 har samtliga relevanta certifikat på plats såsom "Byggkeramikrådet", "Elsäkerhetsverket" och "Säker vatten".Vi erbjuder alltid fasta priser, möjlighet att kontakta oss på helger och kvällar om ditt projekt samt rabatter på byggmaterial. Har du några frågor? Tveka då inte på att kontakta oss. Vi ser fram emot att du hör av dig så att vi kan hjälpa dig!

 

 

Fördelarna med totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att ett och samma företag både tar på sig projekteringen och själva utförandet av ditt byggprojekt. Med andra ord tar det företag som erbjuder totalentreprenad på sig ansvaret för alla delar av projektet. Det betyder att du bara behöver ha kontakt med ett företag i stället för att behöva samordna med flera olika aktörer. Totalentreprenad är helt enkelt ett mycket enkelt och smidigt alternativ för dig som kund. Du får bara en enda faktura att betala och en enda kontaktperson i stället för flera olika. Tveka därför inte på att vända dig till oss när det gäller detta. Vi sköter hela ditt byggprojekt åt dig och finns alltid här för att svara på dina frågor!

Våra kundbetyg

Vi som driver Platinia har varit verksamma i branschen under många års tid, både som anställda samt med eget företag. Under de år vi varit aktiva har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den vilket är precis varför vi kan erbjuda den högkvalitativa service vi kan. Detta speglar även våra höga kundomdömen. Faktum är att många av våra kunder hittar till oss genom rekommendationer från vänner och bekanta, personer som tidigare har varit kunder hos oss. Det är något vi är väldigt stolta över! Vill du ha referenser från tidigare kunder? Då är det bara att kontakta oss så kan vi förse dig med både omdömen och fler bilder än de som du redan hittar här på vår hemsida.

Vi bidrar till en bättre miljö

Spom företag bryr vi oss väldigt mycket om miljön. Just därför bygger vi alltid energieffektivt och har som mål att använda miljövänliga material i så stor utsträckning som möjligt. Vi på Platinia AB är också ett företag som källsorterar och återvinner. I allt vi gör strävar vi helt enkelt efter att alltid ha så låga nivåer av utsläpp som möjligt. Anlita oss för att få hjälp av ett klimatvänligt företag!

ROT-avdrag

Hos oss har du möjligheten att utnyttja ROT-avdrag, vi ansöker åt dig.

30%/person 50,000kr/år

För frågor angående ROT-avdrag kan ni kontakta Skatteverket på 0771-567 567