Nöjda kunder

Läs mer om vad våra kunder säger om oss

Badrumsrenovering

Resultatet blev mycket bra samt jag varmt rekommenderar företaget. De var dessutom väldigt hjälpsamma och trevliga samt verkligen satte kunden i fokus.

– Stefan (2019-10-15)


Badrumsrenovering

Vi är väldigt nöjda med den badrumsrenovering som Platinia AB utförde. De tog snabbt kontakt med oss när vi anmälde intresse och var dessutom snabba med att komma och titta på badrummet samt lämna offert. De kunde också sätta igång med renoveringen omedelbart och höll den utlovade tiden. Bemötandet var mycket bra och de var noga med att fråga oss om det uppstod oklarheter, vi upplevde oss hela tiden informerade om vad som hände. Vi ger dem betyg 5 både på service och slutresultat och kan mycket väl tänka oss att anlita Platinia AB igen.

– Camilla (2019-12-09)


Ombyggnad av Carport till inhängd garage

Vi anlitade Platinia AB för att bygga om vårt carport till garage. Johannes som tog hand om vårt projekt är mycket trevlig, noggrann och flitig. Han förklarade tydligt vad han kan och inte kan göra. Hela projektet sköttes väldigt föredömligt och jobbet levererades i tid med hög nivå på finish. Under projektets gång stötte vi på flera oförberedda tekniska hinder som krävde extra arbete. Det var lätt att komma överens om lösningar kring dessa och Han var generös med debiteringen kring de. Vi anlitar gärna Platinia AB igen!

– MK (2020-05-04)